Καρυές Παυσανίας

Νέα - Ενημέρωση


27.05.2019

Τα αποτελέσματα των εκλογών στις Καρυές

 

Ανανεώνεται συνεχώς

Στις 26/5/2019 διεξήχθηκαν σε όλη την Ελλάδα τριπλές εκλογές για εκλογή ευρωβουλευτών, Περιφερειαρχών και Δημάρχων/Τοπικών Συμβουλίων. Οι πολίτες που ψηφίζουν στις Καρυές ψήφισαν και αυτοί και διαμόρφωσαν με τις ψήφους τους τα ακόλουθα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών για τον Δήμο Σπάρτης θα έχουμε και δεύτερο γύρο εκλογών με του δύο πλειονοψηφήσαντες υποψηφίους τους κ. Αργειτάκο Σταύρο (39%) και κ. Δούκα Πέτρο (30%) να διεκδικούν την Δημαρχία Σπάρτης την επόμενη Κυριακή. Ο νυν δήμαρχος κ. Βαλιώτης Ευάγγελος ήρθε τρίτος και ψήφους και δεν θα συνεχίσει την θητεία του.

Στην περιφέρεια υπάρχει πραγματικό ντέρμπι όπου και εδώ θα έχουμε και δεύτερο γύρο εκλογών με του δύο πλειονοψηφήσαντες υποψηφίους, τον νυν περιφερειάρχη κ. Τατούλη Πέτρο (34%). και τον κ. Νίκα Παναγιώτη (33%) να αναμετρώνται για τη θέση την επόμενη Κυριακή, όπου οριστικά θα μάθουμε τον νέο εκλεγμένο περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Αναφορικά με το νέο Τοπικό Συμβούλιο των Καρυών θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μετά την καταμέτρηση των σταυρών στα ψηφοδέλτια και την επίσημη ενημέρωση.

Τα τρια (3) εκλογικά τμήματα των Καρυών έδωσαν τα ακόλουθα αποτελέσματα για τις δημοτικές εκλογές:

Δημοτικές Εκλογές

Ο Δήμος Σπάρτης έδωσε τα ακόλουθα αποτελέσματα για τις Εκλογές:

Δημοτικές Εκλογές

Περιφερειακές Εκλογές

Ευρωεκλογές

Η υποψήφια Καρυάτισσα ευρωβουλευτής κ. Αίγλη Ζαφεράκου ψηφίζει στις Καρυές