Καρυές Παυσανίας

Νέα - Ενημέρωση


01.09.2022

Πιστοποιημένο Σεμινάριο Εκπαίδευσης στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή

 

Ανακοίνωση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυών και το Σωματείο Διαχείρισης Καταπιστεύματος Παναγιώτη Κερχουλά, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Λακωνίας), προγραμματίζει πιστοποιημένη εκπαίδευση στην Βασική Υποστήριξη Ζωής (B.L.S.) με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (A.E.D).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από διασώστες της ΕΟΔ Λακωνίας οι οποίοι/ες έχουν πιστοποιηθεί ως Εκπαιδευτές/τριες από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (E.R.C.) και η πιστοποίηση των εκπαιδευομένων παρέχεται από το E.R.C. Η εκπαίδευση έχει διάρκεια περίπου έξι (6) ώρες και κόστος 20€ το άτομο. Το κόστος συμμετοχής θα καλυφθεί από το Σωματείο Διαχείρισης Καταπιστεύματος Παναγιώτη Κερχουλά.

Όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στα τηλέφωνα : 6972460436 (Λεβεντάκης Χρήστος) και 6973023200 ( Αρβανίτης Δημήτριος) ή να αποστείλουν σχετικό email στο politistikos@karyes.gr .

Οι εκπαιδεύσεις θα γίνουν Κυριακές και οι ημερομηνίες θα ανακοινώνονται ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων (γκρουπ 15 - 20 ατόμων) και ύστερα από σχετική συνεννόηση με τους ενδιαφερομένους.

Ευχαριστούμε θερμά τον διακεκριμένο ιατρό κ. Βουκίδη Θεόδωρο για την σημαντική δωρεά ενός (1) απινιδωτή, που έχει τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία του χωριού. Ευχόμαστε να μην χρειαστεί ποτέ, σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι θα πρέπει να γνωρίζουμε τη χρήση του για να βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπό μας εάν παραστεί ανάγκη.

Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυών
Σωματείο Διαχείρισης Καταπιστεύματος Παναγιώτη Κερχουλά