Καρυές Παυσανίας

Νέα - Ενημέρωση


27.11.2022

Δύο αγγλόφωνα άρθρα με αναφορά στις Καρυές ως τουριστικό προορισμό

 

Η προσπάθεια ανάδειξης των Καρυών ως τουριστικού προορισμού για όλο τον χρόνο συνεχίζεται και δύο αγγλόφωνα άρθρα δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο με αναφορά τα ενδιαφέροντα σημεία και τις δραστηριότητες που προσφέρονται.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα του greecetravel.com, που φιλοξενεί τον ταξιδιωτικό οδηγό του Matt Barrett, δημοσιεύει άρθρο για τη Λακωνία. O Matt Barrett ταξιδεύει και ζει στην Ελλάδα από το 1963 και δημιούργησε το 1995 τον ισότοπο Greece Travel, έναν από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με πληροφορίες, φωτογραφίες και ιστορίες για τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό που επισκέπτονται την Ελλάδα. Στο άρθρο αυτό γίνεται αναφορά στις Καρυές ως τον πιο ελκυστικό ορεινό προορισμό της περιοχής και μένει ιδιαίτερα στην ιστορία του τόπου, τις Καρυάτιδες και το σύγχρονο δίκτυο μονοπατιών Caryatides Trails.

Το άρθρο του Greece Travel με την αναφορά στις Καρυές

Η δεύτερη ιστοσελίδα με αναφορά στις Καρυές είναι από το greece-is, με ολόκληρο άρθρο με τίτλο «Θησαυροί του Δάσους – Πεζοπορία και αναζήτηση τροφής για ξηρούς καρπούς στην Πελοπόννησο». Το αφιέρωμα περιγράφει την συλλογή καρυδιών και κάστανων στα χωριά των Καρυών και της Βλαχοκερασιάς ως ιδανική αφορμή για ονειρεμένους περιπάτους στη φύση.

Το αφιέρωμα έχει εκτενή αναφορά στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρονται στο χωριό και συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Το άρθρο του Greece Is με την αναφορά στις Καρυές