Καρυές Παυσανίας

Νέα - Ενημέρωση


19.02.2020

Εκδηλώσεις Τριημέρου Αποκριάς στις Καρυές

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (28/2/2020):

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυών ενημερώνει ότι ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στις Καρυές. Σύμφωνα με την ΚΥΑ που υπογράφουν οι Υπουργοί Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, καλούνται όλοι οι φορείς, δήμοι και περιφέρειες, όπως συμμορφωθούν με το περιεχόμενό της, δηλαδή την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, στα πλαίσια μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κοροναϊού COVID-19.

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυών και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Σπάρτης σας προσκαλούν να γιορτάσουμε τις Αποκριές και την Καθαρά Δευτέρα στις Καρυές. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το απόγευμα της τελευταίας Κυριακής των Αποκρεών, την 1η Μαρτίου στις 19:00, με άναμμα φωτιάς, αερόστατα και χορό, συνοδεία μουσικής, ψήσιμο, κρασιού και τσίπουρου. Οι μικροί θα συμμετέχουν στην κατασκευή των αερόστατων και σε άλλες ευχάριστες δραστηριότητες

Την Καθαρά Δευτέρα στις 11:00 το πρωί ξεκινά η μέρα με φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα, κρασί και τσίπουρο, συνοδεία μουσικής και χορού.

Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε!