Καρυές Παυσανίας

Νέα - Ενημέρωση


29.07.2020

Οι Διεθνείς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας Sparta MTB Races και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν στις Καρυές

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκαν οι Διεθνείς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας με την επωνυμία Sparta MTB Races από τις 18 ως 20 Ιουλίου 2020, στις ειδικά διαμορφωμένες ποδηλατικές πίστες των Καρυών. Παράλληλα το Σάββατο 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Μαραθωνίου με συμμετοχή 85 αθλητών από 30 σωματεία. Στην κυκλική διαδρομή 4 χιλ. οι άνδρες πραγματοποίησαν 7 γύρους οι γυναίκες 5 και οι νεανίδες 4.

Στους διεθνείς αγώνες συμμετείχαν αθλητές από πολλές χώρες όπως Ουγγαρία, Γαλλία, Πολωνία, Δανία, Αυστρία κ.ά. Πρώτος στην ολυμπιακή κατηγορία XCO ανδρών ήρθε ο αθλητής Bagnon Esteban από τη Γαλλία. Το ελληνικό δίδυμο των Περικλή Ηλία και Δημήτρη Αντωνιάδη κατέλαβαν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα. Στις γυναίκες πρώτη ήρθε η Gorycka Paula από την Πολωνία, με τις ελληνίδες Βαρβάρα Φασόη και Δανάη Στρουμπούλη να καταλαμβάνουν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα.

Νικητής του πανελλήνιου πρωταθλήματος ήταν για ακόμα μια φορά ο Περικλής Ηλίας του Κρόνου Νικαίας με χρόνο 3:21:16.

Η πρώτη εξάδα των ανδρών διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. Ηλίας Περικλής (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας) 3:21:16
  2. Πετρίδης Θεόδωρος (ΑΟ Παράδεισος) 3:21:58
  3. Κουρμπέτης Αναστάσιος (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας) 3:24:26
  4. Παπανίκος Δημήτριος (ΠΟ Δράση) 3:32:05
  5. Τσορτουκτσίδης Ηλίας (ΒΑΟ) 3:33:32
  6. Μαραγκός Νικόλαος (ΠΣ Μάνδρας) 3:37:10

Τελός αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυών για να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της για τη συνδρομή του συλλόγου, των συνεργατών και των εθελοντών των Καρυών στην επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου Ορεινής Ποδηλασίας, ευελπιστώντας σε μελλοντική συνεργασία σε διοργανώσεις.

Αναδημοσίευση σχετικών βίντεο από ΕΡΤ και Arcadia Portal

 

Kάντε κλικ για να προβάλετε τις εικόνες σε μεγέθυνση.

Πηγές Φωτογραφιων:

Πέτρος Δούκας
Πάνος Σπανός

Πηγές:

Arcadia Portal
sportsfeed.gr