Καρυές Παυσανίας

Νέα - Ενημέρωση


29.01.2021

Πορεία εργασιών ανάπλασης της πλατείας Ράχης

 

Αν και διανύουμε έναν δύσκολο χειμώνα λόγω των περιορισμών της πανδημίας, η πορεία των έργων για την ανάπλαση της πλατείας Ράχης συνεχίζεται με βάση το προγραμματισμό της. Μετά από μια μικρή παύση εργασιών μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα συνεργεία του κ. Δημήτρη Δήμα ξεκίνησαν τις εργασίες. Όπως έχουμε προαβαφέρει σε παλαιότερη δημισεύση, ο συμπατριώτης μας έχει αναλάβει την υπεργολαβία του έργου από την εταιρία ΑΤΤΕΚΕ με έδρα τον Πειραιά Αττικής.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που αναδημοσιεύουμε, η νέα πλατεία έχει αρχίσει να παίρνει την τελική μορφή και εικόνα με τις πλακοστρώσεις που ολοκληρώνονται. Προηγήθηκε η αντικατάσταση όλων των σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης, η αποξήλωση της ασφάλτου και τα υφιστάμενα παρτέρια απομακρύνθηκαν. Τα οχήματα θα περνούν μόνο από την βορειανατολική πλευρά, ενώ όλη η υπόλοιπη θα αποδοθεί στους πεζούς και στα καταστήματα.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εργασίες όπως τις δημοσίευσε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Δημήτρης Δήμας.

Kάντε κλικ για να προβάλετε τις εικόνες σε μεγέθυνση.