Καρυές Παυσανίας

Νέα - Ενημέρωση


17.09.2021

Α.Σ. «Ο Καρυάτης» δημιουργεί ένα κλειστό πολυχώρο άθλησης

 

Συνεχίζεται από τον Α.Σ. «Ο Καρυάτης» η προσπάθεια μετατροπής της αποθήκης του πρώην Αγροτικού Συνεταιρισμού σε πολυχώρο γυμναστικής, αθλητικής ψυχαγωγίας, αθλητικών εκδηλώσεων και συναθροίσεων. Αρχικά έχει ήδη ολοκληρωθεί μια αρχική διαμόρφωση της επιφανείας του χώρου με βιομηχανικό δάπεδο. Παράλληλα προχώρησε η προμήθεια εξοπλισμού γυμναστικής και αθλητικής ψυχαγωγίας, όπως όργανα βαρών, διάδρομος, πάγκοι, ποδήλατο, τραπέζια επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πιγκ-πογκ), τα οποία είτε δωρίθηκαν από συμπατριώτες είτε αγοράστηκαν από το Σωματείο.

Ο Σύλλογος στη συνέχεια σχεδιάζει να προχωρήσει στον εν γένει εσωτερικό σχεδιασμό του χώρου και στην ολοκλήρωση των προδιαγραφών λειτουργίας του (κατασκευή χώρων υγιεινής, λήψη μέτρων ασφάλειας, έκδοση νόμιμων αδειών κλπ). Στα πλαίσια της πορείας του χώρου εξέδωσε την ακόλουθη ενημέρωση.

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Καρυάτη,

 

Το καλοκαίρι πέρασε, οι διακοπές τελείωσαν, όμως ο σύλλογος συνεχίζει τα βήματα που θα οδηγήσουν στην αλλαγή χρήσης της αποθήκης και της αδειοδότησης ενός πολυχώρου άθλησης και ψυχαγωγίας.

 

Βέβαια για ένα δεκαήμερο τον Αύγουστο, ο Σύλλογος δεν ήρθε σε αντίθεση με τον ενθουσιασμό των παιδιών για το χώρο και άφησε αγόρια και κορίτσια να απολαύσουν το πίνκ-πόνκ. Όμως επειδή σημειώθηκαν κάποια κρούσματα Covid-19 στο χωριό, το σωματείο μας αναγκάστηκε να κλείσει την αίθουσα για ευνόητους λόγους.

 

Ας είναι σίγουροι όλοι ότι, όταν λειτουργήσει η αίθουσα, αυτοί που θα τα απολαύσουν ιδιαίτερα και όλο τον καιρό, θα είναι οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού μας.

 

Υπομονή λοιπόν !

Θεόδωρος Μεντής