Καρυές Παυσανίας

Νέα - Ενημέρωση


23.04.2022

Ανακοίνωση Σωματείου Καταπιστεύματος Κερχουλά για οδηγό πεζοπόρων

 

Καρυές, 21 Απριλίου 2022

Ανακοίνωση

Σε συνέχεια παράκλησης/αιτημάτων οργανωμένων ομάδων πεζοπόρων για κατάλληλα καταρτισμένο άτομο να τους συνοδεύσει στην επιλεγμένη πεζοπορική διαδρομή τους, παρακαλούμε όσους (νέους κυρίως) ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του ΣΩΜΑΤΕIΟΥ, κ. Γιώργο Ντεβέκο (στο 6975-746870) ή τον Γενικό Γραμματέα, κ. Γιώργο Αθαναήλο (στο 6977-703717 και athanailos@gmail.com) και να τους υποβάλουν ακολούθως σχετικό αίτημα ενδιαφέροντος.

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ θα αξιολογήσει τα αιτήματα των ενδιαφερόμενων και θα φροντίσει για την απαιτούμενη κατάρτιση όσων ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αποστολής (π.χ. επικοινωνιακές δεξιότητες, συγκροτημένη προσωπικότητα, άριστη γνώση των διαδρομών, καλή γνώση της ιστορίας και του προφίλ των ΚΑΡΥΏΝ).

Ο ρόλος του οδηγού εξασφαλίζει την ευκαιρία ικανοποιητικής αμοιβής αφενός και αφετέρου δημιουργίας σχέσεων και γνωριμιών με άτομα που χαρακτηρίζονται για την έμπρακτη αγάπη τους και την ευαισθησία τους για το φυσικό περιβάλλον. Παράλληλα, δίνεται στον οδηγό η ευκαιρία προβολής των ΚΑΡΥΩΝ ως γενέτειρας των ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ και προώθησης των τοπικών εξαιρετικών προϊόντων, παρασκευασμάτων και υπηρεσιών.

Για λογαρισμό του ΔΣ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ,

Γιώργος Ντεβέκος, Πρόεδρος του ΔΣ