Καρυές Παυσανίας

Νέα - Ενημέρωση


19.05.2022

Συνέχιση των εργασιών αποκατάστασης του κτηρίου στο Κέντρο Μνήμης και Πολιτισμού Καρυών

 

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του κτηρίου του Κέντρου Μνήμης και Πολιτισμού Καρυών Λακωνίας του Συνδέσμου των Απανταχού Καρυατών. Ο γραμματές του ΣΑΚ, κ. Χάρης Κωνσταντόπουλος, κοινοποίησε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επανέναρξη των εργασιών, μετά την αναμονή για παρέλευση του χειμώνα που δεν επέτρεπε την πραγματοποίησή τους.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο καιρός ζέστανε και οι εργασίες ξεκίνησαν γρήγορα. Ο Σύνδεσμος των Απανταχού Καρυατών, όπως υποσχέθηκε, θα παραδώσει ένα κόσμημα στις Καρυές. Τα μέλη του ΔΣ εργαζόμενα με επαγγελματισμό και συνέπεια και παρέχοντας συνεχή ενημέρωση για την πορεία του έργου φροντίζουν ώστε να μην πάει ούτε ένα ευρώ χαμένο.

 

Οι Καρυάτες εμπιστεύτηκαν τον Σύνδεσμο για άλλη μια φορά.

 

Χάρη στην οικονομική τους συνεισφορά το όνειρο της δημιουργίας του Κέντρου Μνήμης και Πολιτισμού γίνεται πραγματικότητα. Παράλληλα το ισόγειο του κτηρίου φιλοδοξεί να αναδειχθεί ως χώρος παροχής υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών εστίασης και εμπορίου.

 

Οι πατριώτες μέσω του Συνδέσμου τους μετά το Μνημείο των Καρυάτιδων θα προσφέρουν στον τόπο τους άλλο ένα τοπόσημο πανελλήνιας εμβέλειας.

 

Πάντα με λογοδοσία και διαφάνεια και όλοι μαζί με αγάπη για τον τόπο, ομόνοια και συνεργασία.