Καρυές Παυσανίας

Νέα - Ενημέρωση


16.06.2022

Αφιέρωμα του travel.gr σε τρία μονοπάτια των Καρυών

 

Ένα εξαιρετικό άρθρο για τα μονοπάτια των Καρυών δημοσιεύτηκε από το ταξιδιωτικό blog travel.gr με τίτλο «3 κορυφαία μονοπάτια στις Καρυές Λακωνίας με αναλυτικούς χάρτες». Στην αναδημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γιώργος Αθαναήλος, εκπροσωπώντας το Σωματείο Καταπιστεύματος Π. Κερχουλά αναφέρει:

Η ανάδειξη των Αρχαίων μονοπατιών από Το Σωματείο Διαχείρισης Καταπιστεύματος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΡΧΟΥΛΑ με την βοήθεια της εταιρείας Terrain του Stefanos Psimenos έχουν κάνει τις Καρυές ως έναν από τους συναρπαστικότερους ορεινούς προορισμούς αυτής της χώρας και το διαπιστώσαμε όλοι την χειμερινή περίοδο Οκτώβριος 2021 μέχρι Μάιο 2022 με την κοσμοσυρροή στις πλατείες μας και στα μονοπάτια και εν μέσω πανδημίας covid.


ΚΑΡΥΕΣ σημαίνει:


Τα μονοπάτια, το φυσικό και το πέτρινο περιβάλλον του χωριού, τα μνημεία του, τους απίστευτα φιλόξενους και καλωσυνάτους ανθρώπους του, αλλά και την σημαντική του τουριστική υποδομή, με τα θαυμάσια καταλύματα, τους χώρους εστίασης με τις νοστιμότατες ντόπιες σπεσιαλιτέ αλλά και τα υπέροχα προϊόντα που γενναιόδωρα προσφέρει η φύση του χωριού.


Απολαύστε, λοιπόν, έστω και νοερά, τις Καρυές.

Το άρθρο περιλαμβάνει φωτογραφίες από τη φύση των μονοπατιών, αναλυτικούς χάρτες των 3 μονοπατιών στα οποία αναφέρεται το άρθρο, ιστορικά στοιχεία και αναλυτικές περιγραφές για τις διαδρομές. Στόχος του αφιερώματος είναι να προσελκύσει ταξιδιώτες και πεζοπόρους στον όμορφο τόπο των Καρυών.