Καρυές Παυσανίας

Νέα - Ενημέρωση


29.12.2022

Παραιτήσεις διαμαρτυρίας στο Σωματείο «Άγιοι Ανάργυροι Καρυών»

 

Η άρνηση του σωματείου «Άγιοι Ανάργυροι Καρυών» προς συνδρομή της ενορίας στην υπόθεση με τον τέως εφημέριο, σε συνδυασμό με την έκδοση της απόφασης της εισαγγελίας, οδήγησε εις ένδειξη διαμαρτυρίας σε παραίτηση μελών του σωματείου.

Η απόφαση της εισαγγελίας καθώς και η επιστολή του τέως εφημέριου Καρυών κ. Ευστράτιου Σταθόπουλου βρίσκονται εδώ.

Επιστολές παραίτησης μελών του σωματείου «Άγιοι Ανάργυροι Καρυών»:

Καρυές 13/12/2022
Αίτηση
Προς τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Άγιοι Ανάργυροι Καρυών
Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι εις ένδειξη διαμαρτυρίας αιτούμεθα την οριστική διαγραφή μας από το σωματείο καθώς δεν εκπληρώνει τον ουσιαστικό σκοπό του που ήταν και η αιτία να γραφτούμε σε αυτό. Δηλαδή η εξυπηρέτηση των σκοπός της ενορίας του χωρίου και των συμφερόντων αυτής.

 

Καρυές 23/12/2022

Ανοιχτή επιστολή
Με την παρούσα επιστολή μας ανακοινώνουμε σε όλους του χωριανούς και τους ομογενείς ότι παραιτηθήκαμε από το σωματείο Άγιοι Ανάργυροι από 13/12/2022, αυτό το σωματείο δημιουργήθηκε εξ αιτίας του ότι στην ενορία υπήρχε πνεύμα δυσπιστίας με τον τέως εφημέριο με τα γνωστά αποτελέσματα και τη δικαστική διαμάχη.
Για όλα αυτά ζητήθηκε η συνδρομή του Δ.Σ. του σωματείου στο να βεβαιώσει τα όσα γνώριζε για την υπόθεση και να τα καταθέσει καθώς η έκβαση της κρίνεται αμφίρροπη.
Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. η απάντηση κατά πλειοψηφία ήταν αρνητική, δεν δεχτήκαν να καταθέσουν ούτε προσωπικά, ούτε ως σωματείο εκτός μιας την οποία συγχαίρουμε δημοσίως. Ως εκ τούτου παραιτηθήκαμε μη θέλοντας πλέον να είμαστε μέλη σε αυτό το σωματείου που είχε διπλή ταυτότητα και επί της ουσίας δε εξυπηρετεί το κοινό συμφέρον του χωριού.

 

Με λύπη πολύ


Μαρία Μελεχέ
Άννα Κολοβού
Άλκηστης Αρδάμη.